Олимпик Марсилия и Аталанта не излъчиха победител в първия полуфинален

...
Олимпик Марсилия и Аталанта не излъчиха победител в първия полуфинален
Коментари Харесай

Марсилия и Аталанта не се победиха на Стад Велодром, всичко ще се решава в Бергамо

Олимпик Марсилия и Аталанта не излъчиха победител в първия полуфинален конфликт посред им в Лига Европа. Двата тима приключиха 1:1 на " Стад Велодром " и по този начин оставят всичко да се реши след една седмица на стадион " Гевис " в Бергамо.

Гостите в днешния дуел откриха резултата в 11-та минута след подаване на Теун Копмайнерс, което откри непокрития Джанлука Скамака, който означи шестия си гол в също толкоз мача в Лига Европа този сезон.

Щастието на " Ла Деа " обаче не продължи дълго. Централният бранител Шансел Мбемба шокира вратаря на Аталанта Хуан Мусо с изстрел от към 25 м., с цел да изравни резултата в 20-та минута.
 Рома - Байер (Леверкузен) 0:2 в първи полуфинален мач от Лига Европа
Безсмъртни! Гладиаторите на Шаби Алонсо превзеха и Рим!

Момчетата на Шаби Алонсо записаха 47-и мач без загуба във всички шампионати

В 42-та минута домакините изнесоха топката по прелестен метод, което остави Амин Харит и Пиер-Емерик Обамеянг двама на двама с бранителите на гостите. Маруканецът подаде към някогашният нападател на Арсенал и Борусия Дортмунд, само че изстрелът му мина на сантиметри около вратата.

След подновяването на играта Марсилия поеха самодейността в дуела, което докара до попадение в 64-та минута на Исмаила Сар. Голът обаче бе анулиран, заради засада на Луис Енрике при построяването на нападанието.

Най-доброто състояние до края на дуела падна в 90-та минута, когато резервата на " Ла Дея " Алексей Миранчук стреля от отвън наказателното поле, само че шутът му се размина с вратата защитавана от Пау Лопез.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР