Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, говори преди дербито с

...
Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, говори преди дербито с
Коментари Харесай

Шави: Срещу Атлетико ни очаква много сложен мач

Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, приказва преди дербито с Атлетико (Мадрид) на следващия ден.

" Утре ще бъде комплициран мач. Атлетико Мадрид е тимът, който се намира в най-хубава форма в шампионата. Те играят доста добре. Дръзки са, познават се добре, Гризман е доста добър. Имат високо равнище, те са страховит тим. Много хора ги отписваха след края на Шампионската лига. Те са в страхотна форма. Утре ще бъде сложен мач.

Първият мач с тях може да ни послужи като ориентир, би трябвало да сме дейни от самото начало, това би трябвало да е задачата. Работим доста върху това да си върнем успеваемостта пред гола, би трябвало да бъдем още веднъж разпознаваеми и да си възвърнем нашата еднаквост ", съобщи Шави.

Той разяснява и попадането в групата на юношата на клуба Ламин Ямал, който е единствено на 15 години и е най-младият състезател в историята на клуба, който е бил викан в формален мач за първия тим на Барселона.

" Той е състезател, който може да ни помогне, тъй като има гений. Той е огромна персона, умее да играе един на един, да прави значими пасове, уверен съм, че може да ни помогне. Говорих с него и той е признателен. Въпреки възрастта му имаме вяра, че той може да бъде значим за тима ".
 УЕФА реши дали ще извади Барселона от евротурнирите
УЕФА реши дали ще извади Барселона от евротурнирите

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР