Наскоро научихме, че Samsung възнамерява за първи път да добави

...
Наскоро научихме, че Samsung възнамерява за първи път да добави
Коментари Харесай

Защо Galaxy S10 идва с протектор за екрана


Наскоро научихме, че Samsung има намерение за първи път да добави безвъзмезден протектор за екран в комплектите на новите си Galaxy S10 флагмани.

Това е добра вест за всички, които имат намерение да се снабдят с някои от новите модели, само че повода зад решението на Samsung несъмнено заслужава вниманието ни.

Тазгодишните Galaxy S10 и S10+ употребяват нов тип пръстово сканиране за отключване и идентификация, което разчита на звукови талази, с цел да разчете отпечатъка от пръста ни.

Сензорът е поместен под самия екран и е дело на Qualcomm, които настояват, че технологията е по-бърза и надеждна от всичко виждано до в този момент.

Изглежда обаче, че от Samsung се тормозят, че ултразвуковата технология може да бъде възпрепятствана от протектори, създадени от други компании, и са решили да прибавят личен безвъзмезден подобен в комплекта.

Това значи, че притежателите на S10 и S10+ ще би трябвало да платят 30 $, в случай че желаят да сменят истинския протектор на телефона си с нов, защото няма да могат да се възползват от китайските разновидности за по няколко $.

Силно се надяваме, че това не е индикация за други, незнайни още проблеми с новата технология.
 Galaxy S10, S10+ и S10e на Samsung - най-хубавите смарт телефони на марката до момента
Galaxy S10, S10+ и S10e - най-хубавите смарт телефони на Samsung до момента

Страхотен дизайн, доста мощност и доста фотоси
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР