Нашумелият ловешки полицай, станал известен като Данчо Катаджията, е бил

...
Нашумелият ловешки полицай, станал известен като Данчо Катаджията, е бил
Коментари Харесай

Отстраниха от длъжност Данчо Катаджията


Нашумелият ловешки служител на реда, станал прочут като Данчо Катаджията, е бил отхвърлен от служба при започване на седмицата. Това удостовери шефът на полицията в Ловеч, представен от Нова телевизия.

Това не значи, към момента, че Йордан Петков е уволнен дисциплинарно. До два дни комисията, която проверява държанието и морала на инспектора, ще входира своето следствие при министър Младен Маринов, който ще има крайната дума, по тази причина дали Данчо Катаджията заслужава да бъде уволнен дисциплинарно.

От 21 февруари Петков е под домакински арест, откакто Окръжен съд - Ловеч го промени определението на Районен съд пускайки го от ареста. Данчо Катаджията е разследван за насила, данъчни закононарушения, търговия с въздействие и други закононарушения.

Показахме и високият стандарт на живот, както бизнесът, който върти в Ловеч и прилежащи села, макар че не му е разрешено, заемайки длъжността на служител на реда. Стигна се и до ареста му, до момента в който Петков се правеше на болен в Пирогов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР