Наша футболна легенда омъжи дъщеря си за американец. Наследницата на

...
Наша футболна легенда омъжи дъщеря си за американец. Наследницата на
Коментари Харесай

Наша футболна легенда даде дъщеря си на американец

Наша футболна легенда омъжи щерка си за американец. Наследницата на Божидар Искренов - Настася, която е от брака му с някогашната брачна половинка Алина, неотдавна се сгоди в Щатите. Бъдещият й брачен партньор се споделя Джонатан. " Това е прелестно ", показа Искренов и описа по какъв начин шурей му е изискал ръката на обичаната си, написа Блиц Спорт.

" Казах му " да " по телефона. Обади ми се, до момента в който бях в Китай. Дадох единодушието си, въобще не съм се замислял. Щом двамата са щастливи, най-нормалното нещо е да основат семейство. Това е техният живот, те по този начин са избрали. Радвам им се ", добави легендата на Левски.

Сватбата на Настася с Джонатан обаче няма да е в Америка, нито пък в България. " Избраха да бъде в Колумбия. Другото лято ще е сватбата. Просто са си харесали Колумбия, двамата доста обичат да пътуват. Заедно са от пет години ", добави Гиби, който има и наследник Георги от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в Съединени американски щати, национал е на България по хокей на лед.
тагове футболна легенда американец божидар искренов настася
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР