НАСА току-що публикува своя каталог със софтуер за 2017 –

...
НАСА току-що публикува своя каталог със софтуер за 2017 –
Коментари Харесай

НАСА публикува голяма част от софтуера си за свободно сваляне

НАСА преди малко разгласява своя азбучник със програмен продукт за 2017 – 2018 година, наличен за безплатно събаряне, без такси, авторски права или други ограничавания. 

Това е третият път, когато американската галактическа организация пуска сходна компилация като част от програмата си за трансфер на технологии. 

Каталогът включва софтуерни артикули с необятен обсег от механически приложения. Много от тях са обществено налични за първи път. 

Организиран в 15 категории, каталогът включва програмен продукт за обработка и предпазване на данни, бизнес системи, интервенции, реактивно придвижване и космонавтика. 

Всяка от тези категории съдържа десетки софтуерни артикули за събаряне. Ако се затруднявате да преглеждате всички един по един, може да започнете от листата с 20-те най-търсени стратегии от каталога. 

Разбира се, по-голямата част от софтуера е обвързван с галактическите технологии, така че в случай че нямате желание скоро да строите ракета, може да не ви е от изгода, само че други тематики могат да съставляват интерес. 

Например роботика, самостоятелни системи, както и всички принадлежности за изследване на климата и околната среда, които употребяват данни от спътниците на НАСА. Споменавайки данни, описът дава обилие от принадлежности за тяхната обработка и депозиране. Ако решите, благодарение на предоставения програмен продукт, можете да разработите идващото приложение за обработка на изображения и данни. 

Източник: Science Alert

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР