Народният представител от ВМРО Красимир Богданов закупи голямо количество предпазни

...
Народният представител от ВМРО Красимир Богданов закупи голямо количество предпазни
Коментари Харесай

За пример! Народният представител Красимир Богданов дарява маски на нуждаещите се във Врачанско

Народният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов закупи огромно количество защитни маски, които ще бъдат раздадени на най-нуждаещите се поданици на област Враца. Маските са поръчани от депутата и са създадени от врачанската компания ИДДИ Интернешънъл ЕООД. Те са за многократна приложимост, дават опция за слагане на спомагателен филтър и имат еко документ. Предпазните маски ще бъдат раздавани от доброволците на Вътрешна македонска революционна организация във всички общини на област Враца. Освен в общинските центрове, маски ще доближат и до доста от селата.
„ След дарението което направихме за Банско, дадох обещание да подкрепя и хората от Врачанско, които изпитват компликациите на изключителното състояние. В дребните обитаеми места нашата поддръжка е изключително значима, защото там липсват аптеки, а и ограничавания достъп до регионалния град основава компликации на възрастните и самотно живеещите хора да се снабдят с това належащо защитно средство.
В сегашния миг е доста значимо да подкрепим дребния бизнес. Затова и избрах локална компания, която да създаде маските.
Призовавам всички хора с благоприятни условия да оказват помощ, кой с каквото може, а всички наши сънародници да изберат българското произвеждане.
Бъдете виновни! Заедно ще се оправим! “, прикани врачанският народен представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР