Направо не е за вярване! Преди години Камила гонеше Кейт

...
Направо не е за вярване! Преди години Камила гонеше Кейт
Коментари Харесай

Най-добри приятелки? Кейт и Камила неразделни (Принцесата на Уелс дори копира свекърва си в облеклото - Снимки)

Направо не е за поверие! Преди години Камила гонеше Кейт от кралския двор, а през днешния ден двете са най-хубави приятелки. И даже се обличат еднообразно. За 12 години принцесата на Уелс реализира немислимото - трансформира в скъп съдружник новата кралица на Британия. И се радва на изключителна поддръжка от нейна страна.

Основната причина за смяната в връзките сред двете е общия им съперник - Меган Маркъл. Отделно от това Кейт през цялото време си сложи за цел да сближи Чарлз и Уилям и го реализира. Помири го и с Камила, което също повлия на връзките им.

 

По всичко наподобява, че кралското семейство толкоз са се сближили, че двете дами даже си разменят тоалети. На няколко пъти направи усещане, че се обличат в сходни цветове, а Кейт даже носи по-модни версии на облеклата на Камила. Преработени за нейния личен жанр.

 

Анджела Ливайн, биограф на Камила, разкрива, че двете с Катрин доста са се сближили с годините. " Камила оказа помощ на Кейт в сложни моменти и я съветваше по какъв начин да се оправя с ролята на кралска персона. Тя беше индивидът, който й даде скъпи препоръки за фокусирането върху познати фотографи за фотоси, за семейството в Кенсингтън, за благотворителните действия.  Тя опита да направи същото и за Меган, само че Съсекс не се взеха решение да продължат ", разкриват очевидци.

 

Явно другарството сред двете е толкоз огромно през днешния ден, че даже носят съвсем идентични тоалети. И това си проличава...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР