Напоследък доста често сме свидетели на самозапалване на смартфони, произведени

...
Напоследък доста често сме свидетели на самозапалване на смартфони, произведени
Коментари Харесай

И новият Samsung се самозапали

Напоследък много постоянно сме очевидци на самозапалване на смарт телефони, създадени от корейския колос Samsung. Най-гръмкият скандал се развихри с устройството Galaxy Note 7, пуснато в продажба през 2016 година. След това корейците обявиха, че са оправили казуса, само че в този момент в интернет пространството се дискутира един нов случай, който е обвързван с новия Galaxy S10 5G.

Инцидентът се случва на един южнокореец, който не съумява даже да се наслаждения на опциите на своя нов Galaxy S10 5G. Само дни откакто придобива смарт телефона, от тривиално изпускане на пода, той се самозапалва и напряко избухва. За благополучие вследствие на случая никой не е потърпевш, само че, както се вижда от фотосите, устройството не предстои на възобновяване.

Още по-странното е, че дилърът отхвърля да размени изгорелия смарт телефон с нов или да компенсира финансово пострадалият. Като причина се акцентират външни фактори за самозапалването, които не влизали в гаранцията. Собственикът естествено не е склонен с формалната позиция на компанията и се обръща с писмен въпрос до централата на Samsung, само че досега не е получил отговор.
 И новият Samsung се самозапали
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР