Нападателят на Миньор Перник Мирослав Будинов се превърна в герой

...
Нападателят на Миньор Перник Мирослав Будинов се превърна в герой
Коментари Харесай

Мирослав Будинов: Бяхме перфектни

Нападателят на Миньор Перник Мирослав Будинов се трансформира в воин за „ чуковете “, донасяйки триумфа с 1:0 над Локомотив София. Той съобщи, че тимът е изиграл съвършен мач и всички са изпълнили тактическите инструкции на треньорския щаб.

„ Получи се стойностен мач. За равнището на Втора лига, не отстъпваше на тези от елита. Играхме против един доста мощен тим. Играхме като еднакъв с еднакъв. В множеството моменти ги превъзхождахме. Всички извършиха тактическите инструкции, което е най-важното и се поздравихме с триумфа “, съобщи Будинов.

„ Най-важното е, че помогнах на тима. По-сладко е, когато вкараш най-после. Не е значимо кой ще означи, аз съм екипен състезател. Важното е да спечелим трите точки. Треньорският щаб ги бяха разучили съвършено. Този път изпълнихме нещата. Бяхме съвършени. Всичко, което ни споделиха го изпълнихме и по тази причина толкоз ги затруднихме. Като цяло се опитваме се да създадем добър тим. Дойдохме 4-5 нови футболисти през зимата и се желаеме да се опознаем добре. Нямаме цели и излизаме за победа във всеки мач. Трудно ще е, само че управлението не ни е споделило да сме пети или трети в крайното класиране. Ако играем по този начин, както през днешния ден ще се изкачим още в класирането. Мисля, че другата година ще сме още по-силни и можем да приказваме към този момент за друго “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР