Нападателят на Милан Оливие Жиру вкара ценния гол за “росонерите

...
Нападателят на Милан Оливие Жиру вкара ценния гол за “росонерите
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Ще бъде трудно, независимо дали съперникът е Интер или Бенфика

Нападателят на Милан Оливие Жиру вкара скъпия гол за “росонерите ” при на Шампионската лига. Французинът пропусна дузпа, само че малко по-късно се регистрира с попадение на празна врата след съвършен пробив на Рафаел Леао. Отборът на Милан за 13-и път в своята история ще играе в полуфиналите на Шампионската лига. „ Росонерите “ приключиха наедно с Наполи и с общ резултат 2:1 не престават към полуфиналите.

„ Искахме да създадем тифозите щастливи. Те бяха доста и ни подкрепяха безрезервно. Направихме мача, който искахме. Това беше проектът ни. Вкарахме през първото полувреме. Вярвахме, че можем и повече. Много съм благополучен. Аз можех повече също. Трябва да благодаря на Рафа Леао за работата при гола. С този дух можем да мечтаем за доста “, сподели Жиру.

Milan semi-finalists for first time since 2007!
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)

„ Искаме да се насладим на довечера и това, че сме на полуфинал. Ще бъде мъчно, без значение дали противникът е Интер или Бенфика. Имаме духа, с който да мечтаем, както и качествата. Но ще подходим с нужното почитание към съперника ”, добави френският национал.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР