Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани може да се озове

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани може да се озове
Коментари Харесай

Кавани може да отиде в аржентински гранд през лятото

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани може да се озове в аржентинския гранд Бока Хуниорс през лятото. Според локалния Ole.com вицепрезидентът на клуба Хуан Роман Рикелме към този момент е разговарял няколко пъти с уругваеца, а някогашният състезател на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо също навива Кавани за сходен ход.

Според източник, който е непосредствен до Кавани, на нападателя му липсва доста фамилията, от което е момента е толкоз надалеч. Ако премине в Бока, той ще има шанса хем да играе на високо равнище, хем да е на към пет часа път от родния си град Салто.

Освен това, макар многото титли, които е има, Кавани в никакъв случай не е печелил Копа Либертадорес, а това е отличие, което всеки южноамерикански футболист желае да вдигне в ръцете си, прибавя същият източник.
Още през октомври Кавани призна, че е приказвал с Рикелме, само че сподели, че останалото е загадка. Бившият нападател има контракт за една година с Манчестър Юнайтед, който може да бъде продължен с още една единствено в случай че и двете страни изразят предпочитание за това.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР