Нападателят на Левски Бабатунде Аденижи отново ще остане извън групата

...
Нападателят на Левски Бабатунде Аденижи отново ще остане извън групата
Коментари Харесай

Започва чистка на ГЕРЕНА! ЕТО КОЙ ЩЕ СТЯГА КУФАРИТЕ!

Нападателят на Левски Бабатунде Аденижи още веднъж ще остане отвън групата на "сините ". За гостуването на Пирин на следващия ден нигерийският състезател отново не е в проектите на новия треньор на столичани Делио Роси.

Италианският ментор има задоволително варианти за върха на офанзивата. На този стадий той не включва вид с двама нападатели, ще бъде гласувано доверие на един всред Буш и Мапуку, като титуляр ще е този, който е по-добре функционално положение. Ясно е, че в случай че двамата имат идентични индикатори, преимуществото ще е за румънския таран, написа "Тема Спорт ". А обстановката с Аденижи е необратима - ще му бъде издирван тим или за продажба, или за отдаване чартърен. Има и вид за разлъка по взаимно единодушие с възможна финансова отплата.

Не е изключено някогашният притежател Иво Тонев да помогне за трансфер, защото през зимата той сподели, че има информация за интерес от задграничен клуб към Бабатунде. За него бяха платени близо 200 хиляди $. Тонев докара играча съвсем напълно по своя самодейност, очевидно надявайки се това да е огромното изобретение на Африка, неусетно до този миг от десетките емисари на европейски клубове.

Франсис Нар също не е алтернатива пред Делио Роси за дълготраен престой в Левски. Бабатунде и Нар заемат квоти за играчи отвън Европейски Съюз, което е спомагателна причина "сините " да желаят да се разделят с двамата до края на сегашния трансферен прозорец.

Тигъра и Франсис записаха някои мощни участия за Левски под управлението на Люпко Петрович, само че след напускането на Люпко на "Герена " формата им спадна внезапно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР