Нападателят на Берое - Калоян Кръстев заяви пред Гонг, че

...
Нападателят на Берое - Калоян Кръстев заяви пред Гонг, че
Коментари Харесай

Калоян Кръстев: Тази година ЦСКА има доста голям шанс за титлата

Нападателят на Берое - Калоян Кръстев съобщи пред " Гонг ", че тимът, който държи правата му - ЦСКА, има значителен късмет за купата.

" Добре съм, подготовката минава обикновено и мисля, че ще се подготвим на 100% за първия мач в шампионата. В първите две контроли бяхме малко по-тежки. Вече влизаме в темп и мисля, че в идващите контроли ще покажем по-добро лице. Николай Киров е добър експерт, потвърдил се е в много тимове. Мисля, че ще успеем да покажем по-добро лице през другия дял от шампионата.

Всеки нападател има цел. Надявам се да депозирам и въвеждам и да печели тимът. Мисля, че тази година ЦСКА има значителен късмет за купата. Треньорът е много добър там, направи добър колектив. Надявам се да станат първенци. В момента не мисля какво ще стане лятото. Надявам се да съм здрав и да давам всичко от себе си за Берое.

Мисля, че всеки футболист мечтае за националния си тим, да покаже какво може. Имаме шансове за Евро 2024, националният тим се показва сносно, уповавам се да се класираме ", сподели Кръстев.
 Берое пусна в продажба виртуални билети за последната си контрола в Турция
Берое пусна в продажба виртуални билети за последната си контрола в Турция

Проверката против украинския Ингулец е планувана за понеделник (30 януари)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР