Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски остана на второ място

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски остана на второ място
Коментари Харесай

Левандовски със силни думи след церемонията за Златната топка

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски остана на второ място в класацията за „ Златната топка”. Той бе надвит от Лионел Меси, като съгласно мнозина това беше несправедливо.

Полякът употребява профила си в „ Instagram”, с цел да направи послание след церемонията.

„ Като начало бих желал да поздравя Лионел Меси. Носителят на "Златната топка ". Искам да благодаря на всеки един публицист, който гласоподава за мен и вярваше в достиженията ми през 2021 година

Спечелих премията „ Нападател на годината” и нито един състезател не може да завоюва самостоятелен приз без мощен тим зад себе си и правилни почитатели зад тила си. За мен не е по-различно. Искам да благодаря на Байерн Мюнхен за опцията, която ми дадоха, с цел да съумея и да реализира фантазиите си. Искам да благодаря на моите съотборници в националния тим на Полша и в Байерн. Искам да благодаря и на почитателите ми, които ме поддържат всеки ден, това значи доста за мен.

И най-важното, голямо благодаря на фамилията ми. Благодаря ти мамо, благодаря ти Ана – ти си любовта на живота ми и най-хубавият ми другар, благодаря на сестра ми Милена, на моите другари и мениджърския екип за непрекъснатата поддръжка, която е основата на моите достижения.

Благодаря”, написа Левандовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР