Нападателят Диого отхвърля твърденията, че е в най-добрата форма в

...
Нападателят Диого отхвърля твърденията, че е в най-добрата форма в
Коментари Харесай

Жота: Всеки мач е предизвикателство и аз се старая да се представям възможно най-добре

Нападателят Диого отхвърля изказванията, че е в най-хубавата форма в кариерата си. Той съобщи в изявление за клубния уеб страница на, че постоянно пробва да бъде на вярното място в верния миг и че от време на време това се получава, а в други случаи - не. Както бе против Лестър Сити, където той не вкара, а неговият тим загуби. Жота е с 14 гола от началото на сезона и към този момент има повече от дебютната си акция с " алените ". Той е и на второ място по попадения във Висшата лига зад съотборника си, който обаче сега е на Купата на африканските народи дружно с другия изявен изпълнител. Това стоварва доста огромен товар на плещите на Жота, който бе запитан дали е в най-хубавата форма в кариерата си.

" Питаха ме няколко пъти към този момент този въпрос по време на късия ми престой в Ливърпул. Случи се и преди травмата ми предишния сезон, случва се и в този момент, само че е мъчно да се каже. Понякога отговорът е обикновен и просто в дадена серия от мачове се намираш на вярното място в верния миг ", съобщи португалският нападател в изявление, оповестено на клубния уеб страница на Ливърпул.

" Ако съм в най-хубавата форма в кариерата ми, за какво не вкарах на Лестър да вземем за пример? Всеки мач е друго предизвикателство. Нашата работа е да се стараем да играем по допустимо най-хубавия метод, на който сме способни ".

Жота играе добре и с двата крайници, а също така може да се оправя на всички позиции в нападението. Именно гъвкавостта му убеди мениджъра Юрген Клоп да направи един от редките си прехвърляния за десетки милиони лири през 2020.

" В началото на кариерата ми прекарах 10 години като ляв полузащитник във групировка 4-3-3. След като се развих физически, започнах да играя по-често около наказателното поле и вкарвах голове. Това ме води до позицията, позната като десетка. Хората внезапно взеха решение, че мога да въвеждам и би трябвало да ме сложат начело. Това е ", продължава Жота. " В последна сметка аз върша това, което мениджърът изисква от мен. С Уулвс от време на време играехме с трима в нахлуване и аз бях отляво, тъй като имахме изявен нападател в лицето на. Когато бяхме единствено с двама в офанзива, аз бях начело. Всичко зависи от желанията на мениджъра. Моята работа е да се приспособявам и едно от водещите ми качества е, че го върша добре. Не карам никой да се приспособява към мен, това е мое обвързване и го върша доколкото мога. " Чувал съм да споделят какво ли не за мен. Примерно, че не съм добра подправена деветка или не съм типична деветка. Зависи от възгледите на съответния човек. Аз просто пробвам да въвеждам голове и да оказвам помощ на тима да се придвижва към наказателното поле. Това е ролята ми ".
 Севиля изиска от Нюкасъл 40 милиона за Карлош, „ свраките “ питат и за защитник на Ливърпул Севиля изиска от Нюкасъл 40 милиона за Карлош, „ свраките “ питат и за защитник на Ливърпул 25 яну | 14:49 179 0  Директорът на Борусия (Д): Стига ограничавания, към този момент няма никаква логичност Директорът на Борусия (Д): Стига ограничавания, към този момент няма никаква логичност 25 яну | 14:48 224 0  Тотнъм се насочва към марокански национал за заместител на Ндомбеле Тотнъм се насочва към марокански национал за заместител на Ндомбеле 25 яну | 14:32 408 0  Има договорка! Фиорентина пуска Влахович в Ювентус Има договорка! Фиорентина пуска Влахович в Ювентус 25 яну | 14:29 2034 6  Взривиха бомба пред дома президента на албанския футбол Взривиха бомба пред дома президента на албанския футбол 25 яну | 14:18 700 2 Виж всички Водещи Новини  Локомотив (София) 1:0 Дукаджини, прекрасен гол на Димитър Митков - гледай онлайн! Локомотив (София) 1:0 Дукаджини, прекрасен гол на Димитър Митков - гледай онлайн! 25 яну | 14:01 2289 17  Славия 1:1 Теплице, Славия 1:1 Теплице, "белите " с първи гол в Турция 25 яну | 14:30 3008 12  Ясен Петров остава селекционер на националния тим Ясен Петров остава селекционер на националния тим 25 яну | 14:56 15 0  Марица (Пд) осъмна в рейса си - снежният пъкъл за отбора продължава Марица (Пд) осъмна в рейса си - снежният пъкъл за отбора продължава 25 яну | 08:25 30055 29  Новият нападател на ЦСКА 1948: Колкото повече голове вкарам, толкоз по-добре Новият нападател на ЦСКА 1948: Колкото повече голове вкарам, толкоз по-добре 25 яну | 09:19 11069 15 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР