Нападателите Владислав Цеков и Филип Ежике се завърнаха в групата

...
Нападателите Владислав Цеков и Филип Ежике се завърнаха в групата
Коментари Харесай

Дуо нападатели се връща в групата на Монтана за гостуването на Витоша

Нападателите Владислав Цеков и Филип Ежике се завърнаха в групата на Монтана за гостуването на Витоша в неделя. Извън нея останаха Марко Стоически, Румен Георгиев и Петър Атанасов. Двубоят в Бистрица пропущат още конузеният Борислав Дамянов и осъденият Иван-Йоанис Атанатос. 

След раздялата си с Ферарио Спасов тимът ще бъде воден от помощниците му Светлан Кондев и Калин Костадинов. Целта пред дуото е успеха в този мач, която ще резервира възможностите на тима за гонена на промоция за елита.
 Един от любимците за промоция в efbet Лига остана без треньор Един от любимците за промоция в efbet Лига остана без треньор
Групата на Монтана:

Вратари: Петър Л. Петров, Димитър Илиев; 
Защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Стилян Николов; 
Полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Антон Тунгаров, Мехди Уамри, Андреас Васев, Владислав Цеков, Филип Ежике, Антон Карачанаков, Ивелин Георгиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР