НАП-Монтана отчита ръст на електронното подаване на документи през октомври,

...
НАП-Монтана отчита ръст на електронното подаване на документи през октомври,
Коментари Харесай

НАП-Монтана отчита ръст на електронното подаване на документи през октомври

НАП-Монтана регистрира растеж на електронното подаване на документи през октомври, научи организация BulNews. На 143 данъкоплатци и осигурители НАП-Монтана е удостоверила през октомври заявки за подаване на документи по електронен път и прилагане на електронните административни услуги на приходната администрация. Това е с 35 на 100 повече в съпоставяне със септември на тази година и с 37% повече, съпоставено с октомври на предходната. 2250 клиенти са посетили офиса в регионалния град през десетия месец на годината, като сред 5 и 6 минути е било междинното време за изчакване, а сред 6 и 7 мин. - за неговото обслужване.
За 880 от тях повода е била обвързвана с изясняване на здравния статус, за 375 - заплащане на отговорности с карта през ПОС терминал, а за 320 - подаване на данъчни и осигурителни заявления и уведомления за трудови контракти. 175 данъкоплатци и осигурители са посетили офиса на организацията в регионалния град по отношение на нужда от издаване на документ, 160 - за уточняване на отговорности по информации, получени посредством електронната услуга "Справки за отговорности ", а 65 - във връзка регистрация и промени в нея.
За 50 клиенти повода е била приемане на ПИК /персонален идентификационен код/ и за също толкоз нужда от информация. 5 от потребителите на НАП-Монтана през септември са били в неравностойно състояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР