Наистина можете да спрете такива терористични действия като руските удари

...
Наистина можете да спрете такива терористични действия като руските удари
Коментари Харесай

Зеленски: Само мощни оръжия могат да спрат атаката на Русия

Наистина можете да спрете такива терористични дейности като съветските удари против Украйна единствено с съвременни, високоточни и мощни оръжия. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си послание към нацията, заяви " Укринформ ".

Той употребява случая да благодари на Съединени американски щати за следващия пакет военна помощ за армията му.

Също по този начин Зеленски описа за срещата си с ръководителя на френския Сенат Жерар Ларше и делегация от сенатори, като означи, че " нашият гръб към този момент е освен свободната част на Украйна, само че и всички 27 страни от Европейския съюз, целият либерален свят ".

Пакетът включва ракетни системи и боеприпаси
Затова целият ни екип, украинският екип, работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, с цел да държи ползите на нашата страна и нашата защита във фокуса на всяка страна, която към този момент е или може да стане част от нашата антивоенна коалиция, съобщи Зеленски.

Ларше сподели и още нещо значимо, означи президентът. Всяка офанзива против Украйна, с всяко закононарушение на съветските окупатори, с всеки нов град-мъченик, решимостта на европейците да оказват помощ на Украйна става по-стабилна, уверен е Зеленски.

Зеленски също по този начин заяви, че през идната седмица Украйна ще заяви значими вести.

Подписах укази за освобождение от служба на някои посланици на Украйна. Тази ротация е естествена част от дипломатическата процедура. Ще бъдат назначени нови представители на Украйна в Чехия, Германия, Унгария, Норвегия и Индия. Кандидатите се приготвят от Министерство на външните работи.

Вече се приготвям за новата седмица - ще има значими вести, в това число и от държавни чиновници, съобщи той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР