Нахалство е Продължаваме промяната“ с 33-ма депутати да се опитва

...
Нахалство е Продължаваме промяната“ с 33-ма депутати да се опитва
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Нахалство е 33-ма депутати да се опитват да овладеят всичко в държавата

Нахалство е „ Продължаваме промяната “ с 33-ма депутати да се пробва да овладее всичко в страната. Това съобщи Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012-2017 година, в студиото на България.

Той е безапелационен, че не би трябвало да се допусне България да отиде на нови парламентаарни избори.

Не бива да се стига до нови избори, изключително в миг, когато би трябвало да се вземат решителни исторически решения, да се вършат промени, които са значими за обществото, да се усвояват европейски пари, които да ни вдигне нагоре. В този миг борба за пост е безумна, по-умният би трябвало да отстъпи, уточни той.

И още нещо - поставили сте си подписа под документ. Ако това няма значение – кое друго има значение, попита риторично Росен Плевнелиев. Политиката, с изключение на дейности, има и тази вълшебна думичка „ морал “. И освен това. Мария Габриее е една млада дама, с верни полезности, на вярното място. Мъжът би трябвало да бъде благородник, би трябвало да покаже морал и положителния звук. Господин Денков би трябвало да отстъпи, уточни Плевнелиев.
Запитан по какъв начин той схваща желанията на президента Радев да прави партия, Плевнелиев пояснява като следващата поръчка на български политик, който не е схванал уроците от историята – да се бори за власт.

Да, сигурно, Радев към този момент има нужните запаси, мрежата от контакти, както и хора, които биха го подкрепили при основаването на една негова политическа партия. Но аз бих нарекъл това „ малоумен акт “ на непросветен урок от историята. Защото в случай че се случи по този метод, по който е умислен, този план няма да успее. Българските жители няма да простят и на президента Радев, в случай че реши да направи политическа партия, тъй като по този начин той им споделя, че в действителност е бил президент на всички българи, с цел да се боря за властта, разяснява Росен Плевнелиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР