Американският изследователски институт Робърт Лансинг (RLI) твърди, че .Според изследователите

...
Американският изследователски институт Робърт Лансинг (RLI) твърди, че .Според изследователите
Коментари Харесай

Институт Робърт Лансинг : Кремъл подготвя света за нова пандемия, за която да обвини САЩ

Американският проучвателен институт " Робърт Лансинг " (RLI) твърди, че.

Според откривателите на института, Кремъл се готви за осведомителна акция за началото на вирусна пандемия и да хвърли виновността върху Съединени американски щати.

В обявата се показва, че медии, свързани с съветското военно разузнаване, пишат, че " американски военни биолози са в Кения ", а Медицинският научно проучвателен институт за инфекциозните заболявания на американската войска постоянно изпраща там свои хора. Руското военно разузнаване ", " прецизира ", че " американците, ръководени от полковник, събират бълхи, кърлежи и други паразити, способни да разнасят зараза

Предполага се, че Москва популяризира тези известия, с цел да приготви почвата за провокирането на нова пандемия, за която да упрекна Съединени американски щати.

Според известието на " Робърт Лансинг " съветските военни биолози учат и създават бойни вируси на шарка и други разновидности.

Твърди се, че в ЦАР има съветски военни лаборатории, учещи изключително заразните болести с висока смъртност, ръководени от Научно-изследователски институт 49 на Министерството на защитата на Русия.

По информация на RLI, лабораторията съставлява подземна болница с изолирани болнични стаи за 15 души и се охранява от съветски военни.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР