Награденият лично от руския президент Владимир Путин и санкциониран от

...
Награденият лично от руския президент Владимир Путин и санкциониран от
Коментари Харесай

Шпионинът-авер на Лавров води листа

Награденият персонално от съветския президент Владимир Путин и глобен от Съединени американски щати по световния закон " Магнитски " Николай Малинов оглавява листата на " Неутрална България " в Бургас, излиза наяве от решение на Централната изборна комисия, оповестява " OFFNews ". 

Малинов е ръководител на " Русофили за възобновление на Отечеството " от 2020 година Част от коалиция " Неутрална България " са партия " Атака ", " Българска комунистическа партия ", " Партия на българските комунисти " и надлежно - русофилите.

Лидерът на крайнодясната националистическа партия " Атака " с присъда за хулиганство Волен Сидеров води листите на коалиция " Неутрална България " в София и Варна.

На 10 февруари Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати (OFAC) наложи наказания по световния закон  " Магнитски " на Румен Овчаров, Александър Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов за  " тяхното необятно присъединяване в корупционна активност в България ".

OFAC упреква Малинов, че откакто е задържан и упрекнат в шпионаж в интерес на съветски ползи и му е била наложена възбрана за овакантяване на страната през септември 2019 година, е подкупил български арбитър, с цел да му позволи да пътува до Русия, където да получи медал „ Дружба ” персонално от съветския президент Владимир Путин, дружно с парична премия от 2.5 милиона рубли.  

" Не съм съветски разузнавач. Аз съм български родолюбец. Българският арбитър Миланов беше оневинен от българската правосъдна система. Съдебната система на Съединени американски щати не показа доказателства за взимане на подпук ", разяснява тогава Малинов. 

Вчера стана ясно, че и друг санкциониран по " Магнитски " води листи - някогашният народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски оглавява описите с претенденти за народни представители на партията в Пазарджик и Благоевград.
ТЕМА преди 30 минути 133 преди 22 часа 2039 преди 22 часа 620
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР