Наематели на обекти общинска собственост, преустановили работа заради пандемията от

...
Наематели на обекти общинска собственост, преустановили работа заради пандемията от
Коментари Харесай

Община Плевен освобождава от наеми ползватели на общински обекти, преустановили работа заради пандемията

Наематели на обекти общинска благосъстоятелност, прекратили работа поради пандемията от COVID-19, да бъдат освободени напълно от отговорностите за наемни вноски, това решение одобриха единомислещо общинските съветници на постоянната сесия.
Изцяло от отговорностите ще бъдат освободени всички ползватели на общински парцели, в които са прекратени действия, упоменати в Заповедта на здравния министър от 25 ноември 2020 год. /учебни заведения, фитнес центрове и заведения за хранене и развлечения по смисъла на член 124 от Закона за туризма и др./.
 Община Плевен ще получи средства от държавния бюджет за ремонт на общинска пътна инфраструктура Община Плевен ще получи средства от държавния бюджет за ремонт на общинска пътна инфраструктура
Министерският съвет одобри през днешния ден Решение за одобрение на финансирането на обществена общинска инфраструктура по реда на Закона за предизвиква...
С решението Общински съвет – Плевен, добавя ограниченията в поддръжка на локалния бизнес в изискванията на пандемията. Решението е за период от 28.11.2020 год. до 21.12.2020 год. или до анулация на съответната Заповед от здравния министър.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР