Надяваме се всеки български избирател да разреши политическата криза. Надяваме

...
Надяваме се всеки български избирател да разреши политическата криза. Надяваме
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ е с най-голям шанс да състави правителство

Надяваме се всеки български гласоподавател да позволи политическата рецесия. Надяваме се да осъзнае, че максимален късмет за съставяне на държавно управление има. Ако имаме малко по-висок резултат, ще образуваме държавно управление. Това съобщи в изявление за " Панорама " от.

" В 48-ото Народно събрание единствената партия в изолираност бе " Продължаваме промяната ". Те настояват, че са положителните, останалите сме неприятните. Българският гласоподавател е задоволително умен. Не сме на кръстопът. В последните 2 години вървим обратно по всички индикатори. В последните 2 години няма усвоено 1 евро от Европейски Съюз. Няма ПВУ, няма европейски фондове, няма нищо ", добави той.

Добрев бе безапелационен, че няма да поддържат държавно управление на ПП-ДБ. " Българите обедняха. В последните 2 години се случиха редица корупционни покупко-продажби. Ситуацията е толкоз тежка, че диалози би трябвало да се водят. Няма да се съгласим на алтернатива Политическа партия да прави бюджета на страната ", акцентира той.

Според него, решението е всички партии да седнат на масата и да водят диалози. Въпреки това, Добрев счете, че с " Възраждане " това ще е невероятно поради разминаване в целите, да вземем за пример еврозоната. Добрев уточни още, че таван на цените не би оказал помощ за спадането им, нито пък Закон за спекулата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР