Надявам се Христо Иванов да събере смелост, да поиска прошка

...
Надявам се Христо Иванов да събере смелост, да поиска прошка
Коментари Харесай

Ива Митева: Христо Иванов да поиска прошка от ИТН и да видим дали нещо може да се поправи

Надявам се Христо Иванов да събере храброст, да изиска амнистия от Има Такъв Народ и да забележим дали нещо може да се поправи. Това съобщи в " Неделя 150 " на БНР Ива Митева от Има Такъв Народ.

Според нея не може партията й всекидневно да бъде упреквана, че е мафия и в това време Христо Иванов да не предложи нито една промяна в правосъдната система.

" Нямаме нищо срещу кандидатурата на Бойко Рашков, не разбирам за какво е това фиксиране, само че да няма никакви други кандидатури, това ли е плурализмът ", разяснява Ива Митева.

Според нея сега се прави опит КПКОНПИ да се трансформира в бухалка.

" Когато правилникът на комисията се съгласува с Министерски съвет, за каква самостоятелност приказваме - попита тя. - Когато изисквате инспекция за честност, ще се прави в Народно събрание, тогава за какъв самостоятелен орган става дума, естествено, че ще вършат това, което им подрежда изпълнителната и законодателната власт. "

На въпрос може ли да се сформира държавно управление, тя сподели, че след петък възможностите са дребни.

" Христо Иванов трябваше да изиска амнистия от Има Такъв Народ - твърди Митева. - Това, което споделя не е правилно. Той изсипа сума ти неистини по мой адрес. Прави се, че не може да си спомни името ми. Когато каните някой за съдружен сътрудник, желаете неговото доверие, излязохме от обединението поради счупеното доверие. Ние бяхме на 100% откровени, а те подмолно се договарят.

Как да подкрепим Асен Василев, откакто те не направиха обикновени старания, ние бяхме споделили, че ще подкрепим кандидат-премиер на Политическа партия. "

На въпрос какво толкоз са чули на записа на Демократична България, че да ги принуди да излязат от обединението, тя сподели: " Разбрах, че те не ни почитат, че не сме равносилен съдружен сътрудник, че се трансформираме в търпимия съдружен сътрудник. " Според мен те се уплашиха, ние от януари настояваме да се избере ръководител на КПКОНПИ.

Запитана какво мисли за обвиняванията, че Има Такъв Народ са подвластни от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тя отговори: " Аз не съм подвластна от никого, даже от Слави Трифонов. Доколкото знам и той не е подвластен. Който знае нещо, дано да го каже. Аз диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи не съм водила, считам, че никой от партията не е водил. "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР