Над 8 милиона зрители в Италия са застанали пред телевизорите

...
Над 8 милиона зрители в Италия са застанали пред телевизорите
Коментари Харесай

Над 8 милиона зрители в Италия са гледали Милан и Ювентус

Над 8 милиона фенове в Италия са застанали пред тв приемниците нощес, с цел да следят дербито сред Ювентус и Милан от 1/2-финала за Купата на Италия. Това бе първия дуел на Апенините след повече от три месеца пауза поради пандемията от ковид, която прекъсна всички спортни събития в страната. Затова бе повече от обикновено ползата към него да е голям, още повече, че срещата се игра пред празни трибуни поради ограниченията за сигурност.

Мачът, за жалост, не предложи предстоящото представление и приключи при резултат 0:0, като Ювентус се класира за финала поради гола на непознат терен в първия дуел (1:1). Въпреки това той е изгледан от 8,276 млн души по телевизия Rai 1, което е 33,9% от телевизионната публика в страната.

Тази цифра е с 200 хиляди повече от феновете, които са следили първия конфликт сред двата отбора. Все отново тя е с 2 милиона по-малко от почитателите, които са гледали финала в шампионата сред двата отбора през 2018 година, когато пред делевизионните екрани е имало 10,583 млн. души.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР