Над 8 хиляди човека се записаха на предварителните кастинги за

...
Над 8 хиляди човека се записаха на предварителните кастинги за
Коментари Харесай

Бивши участници правят подбора: 8000 напират за „Игри на волята“

Над 8 хиляди индивида се записаха на предварителните кастинги за присъединяване в тазгодишното издание на хитовия риалити формат „ Игри на волята “. Само най-интересните обаче съумяха да стигнат до Арената и ще имат опция да се борят за огромната премия от 100 000 лв., написа Телеграф.

Снимките на приключенското риалити по Нова към този момент започнаха, като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев към този момент са в Царево и даже описаха забавни неща от кухнята на предаването в „ Здравей, България “.

„ Тази година имаме още повече и по-трудни борби. Нека, които феновете не са гледали и в четирите сезона досега. Стратегията ще бъде от основно значение този сезон. Ще тестваме оптимално до каква степен ще стигне волята на участниците “, съобщи Ралица, която е в очакване на втората си рожба. „ И тази година не изневеряваме на традициите си във връзка с участниците и надграждаме. Те са доста забавни хора. Освен това самите тествания са станали много по-сложни от това, което све привикнали да виждаме до момента. А това ще докара до един див пети сезон . Тази година ще се състезават потвърдени спортисти, хора, които наблюдават формата през цялото време и са доста добре готови и стратегически “, добави Димо Алексиев.

Всички участници ще бъдат подложени на тествания, които ще тестват тяхната физическа и психическа подготовка. За първи път едни от най-атрактивните участници от предишния сезон бяха част от екипа, който търсеше и селектираше кандидатите за огромната премия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР