Калояна Налбантова се превърна в най-младата българска бадминтонистка, която печели

...
Калояна Налбантова се превърна в най-младата българска бадминтонистка, която печели
Коментари Харесай

Калояна Налбантова пред БНТ: Чакането да разбера дали ще участвам на олимпийски игри беше най-ментално изтощаващия период

Калояна Налбантова се трансформира в най-младата българска бадминтонистка, която печели квота за олимпийски игри, откакто през днешния ден стана ясно, че тя ще вземе присъединяване в шампионата на сингъл на Игрите в Париж 2024.

Родната състезателка понастоящем заема 76-о място в международната класация, само че класирането ѝ за най-големия състезателен конгрес на планетата стана допустимо поради преразпределението на местата и рестриктивните мерки по страни.

По този метод Налбантова ще бъде една от 38-те участнички в шампионата на сингъл във френската столица, а радостната вест нашето момиче разбра през днешния ден в компанията на своите родители.

" Мисля, че този интервал беше най-ментално изтощаващия. Всеки ден се чудех дали влизам в олимпийските игри или не... безусловно ставах с тази мисъл всяка една заран. Когато най-сетне разбрах, че ще вземам участие, може би просто не мога да покажа толкоз доста своята страст ", съобщи Калояна Налбантова пред Българска национална телевизия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР