Съпругата на собственика на Ливърпул Джон Хенри – Линда Пицути,

...
Съпругата на собственика на Ливърпул Джон Хенри – Линда Пицути,
Коментари Харесай

Собственичката на Ливърпул се заяде с Манчестър Сити

Съпругата на притежателя на Ливърпул Джон Хенри – Линда Пицути, отговори на лекото заяждане на Манчестър Сити след последния ден във Висшата лига за сезон 2023/24. Красивата дама от ложата на клуба благодари, въпреки и саркастично, че противникът се е сетил за техния клуб в този миг.

Отборът на Пеп Гуардиола завоюва купата за четвърти следващ път след триумфа с 3:1 над Уест Хем. Това провокира бурни празненства на „ Етихад “ след последния съдийски сигнал.

Екипът, който се грижи за обществените мрежи на Манчестър Сити обаче  устоя на изкушението да се подиграе с някогашния противник за купата Ливърпул. От клуба написаха в Туитър „ Това значи четири “, дружно с четири емотикона с титли. Именно това наподобява като директен отговор на клубното мото на алените „ Това значи повече “.

Влизайки известието с изображение на туита, Пицути разгласява в Инстаграм: „ Искрени поздравления за Манчестър Сити – шампион на Висшата лига! Толкова доста почитание за това голямо достижение. Благодаря, че се сетихте за нас във вашия специфичен ден. ”

Новото прехвърчане на искри идва, откакто избухна словесна война посредством медиите сред бранителя на Ливърпул Трент Александър-Арнолд и звездата на Сити Ерлинг Халанд.

Първият разгласи, че спечелването на титли значи повече за „ алените “. Халанд обаче отговори, като се подигра с обстоятелството, че Трент не е изпитвал в никакъв случай възприятието да завоюва требъл. След това треньорът на Ливърпул Юрген Клоп се включи в дебата и поддържа мненията на своя бранител.

Линда Пицути употребява и обществената мрежа, с цел да благодари на Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР