Над 460 хил. паунда е похарчила поп иконата Мадона за

...
Над 460 хил. паунда е похарчила поп иконата Мадона за
Коментари Харесай

Мадона пръснала над 460 хил. паунда в хотела в Мароко

Над 460 хиляди паунда е похарчила поп иконата Мадона за престоя си в първокласния хотел "El Fenn ". Това оповестява "Daily Mail " и прецизира, че една нощувка в него коства 350 паунда.

Припомняме, че Мадона посрещна своята 60-годишнина в Мароко, прекарвайки цяла седмица в Маракеш. На разположение на певицата са били три басейна, намиращи се на терасата на покрива, разкриваща неповторима панорама към „ Кутубия “ - най-голямата джамия в града и една от най-внушителните здания в Мароко.

По-рано тази седмица изпълнителката показа няколко фотоси от празненството по случай рождения й ден, който бе на 16 август. Според английското издание, нейното частно празненство траяло до 4 през нощта. На него звучала особено подбрана мароканска музика, а за гостите имало код за обличане - бедуински одежди.

"Ние чакахме, че тя ще желае да се пуска нейната музика. Нямаше мъж с нея, а единствено децата... ", описа работещ в четиризвездния хотел и посочи, че Мадона се е държала доста добре с личния състав, пила, само че малко и се забавлявала с гостите си.

"Най-запомнящата се и магическа седмица за рождения ден. Благодаря на всички, които ми помогнаха да се случи ", написа през днешния ден изпълнителката и разгласява фотография от празненството.

Още снимки от вълнуващата седмица на певицата вижте в нашата изложба.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР