Над 1500 граждани само за 6 часа посетиха сградата на

...
Над 1500 граждани само за 6 часа посетиха сградата на
Коментари Харесай

Над 1500 граждани посетиха Министерския съвет в Деня на отворените врати

Над 1500 жители единствено за 6 часа посетиха постройката на Министерския съвет в Деня на отворените порти. Част от посетителите имаха опцията да се срещнат с министър-председателя Гълъб Донев, да споделят усещанията си от държавната постройка и да беседват с премиера по вълнуващи ги настоящи тематики от публичния и политически живот на страната ни, оповестиха от държавната пресслужба.

Всеки клиент, който пожелаеше, запечата със фотография за спомен знакови за постройката на „ Дондуков “ 1 места.

Първа в листата бе намиращата се след основния вход естрада за изказвания, на която след постоянните съвещания на Министерския съвет всяка сряда значимите за хората решения незабавно откакто бъдат утвърдени от кабинета, се оповестяват пред медиите от премиера, вицепремиерите или министрите.

От голям интерес за жителите бе най-голямата и най-представителната зала в Министерския съвет – Гранитната зала, в която се организират конференции и съвещания в разнообразни формати.

За гостите извънредно впечатляващ бе партерният етаж, за чието оформление главен принос има проектант Борис Далчев. Визията на партерния етаж има препратки към архитектурата на Рилския манастир и фрагменти от манастирските църкви в Преслав.

Вратите на кабинета на министър-председателя, където той организира работните и формалните си срещи, както и на Голямата заседателна зала, в която се организират съвещанията на държавното управление, също бяха необятно отворени за всеки един жител.

Посетителите приветстваха решението на премиера Донев да отвори постройката на Министерския съвет и през днешния ден за първи път тя да бъде напълно разполагаем на жителите. Много от тях показаха вяра и идващите министър-председатели да запазят извършената самодейност и тя да стане обичайно събитие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР