Началникът на отдел Миграция“ към областната дирекция на МВР в

...
Началникът на отдел Миграция“ към областната дирекция на МВР в
Коментари Харесай

ВМРО: Шефът на отдел „Миграция“ трябва да бъде съден за държавна измяна

Началникът на отдел „ Миграция “ към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, който през вчерашния ден бе хванат в миг на приемане на рушвет , би трябвало да бъде съден за държавна измяна.

Това обявиха от Вътрешна македонска революционна организация, които изпратиха до медиите формалната си позиция по случая. Публикуваме цялостния текст на писмото без редакторска интервенция:

„ Нужни са бързи и безапелационни дейности. Ние от Вътрешна македонска революционна организация настояваме за привикване на КСНС по отношение на бранш „ Сигурност “. Също по този начин считаме, че шефът на отдел „ Миграция “ би трябвало да бъде съден за държавна измяна, а съучастниците му да бъдат осъдени с цялата суровост на закона.

Недопустимо е непознати жители да получават виза вид D, която е за дълготрайно престояване и дава опция за приемане даже на български паспорт.

По думите на окръжния прокурор Тихомир Тодоров приказваме за над 100 незаконни мигранти, получили документ за дълготрайно престояване в България, както и че служителка в консулството в Истанбул, която е с двойно поданство, е съизвършител и уредник на схемата.

Това е скандал, който би трябвало да има необятни последици както в Министерство на вътрешните работи, по този начин и при подбора на фрагменти в българските дипломатически служби. От протичащото се разбираме, че България е един разграден двор и всеки е кадърен да продаде националната ни сигурност за няколко сребърника. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР