Началникът на кабинета Петков Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на

...
Началникът на кабинета Петков Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на
Коментари Харесай

Бориславова: Една от каузите на ПП е младите хора да намират смисъл да живеят в България


Началникът на кабинета Петков Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и написа пост в обществената мрежа Facebook по отношение на бъдещето на България.

Това е във връзка даването на зелена светлина за първата стратегия на Европейска комисия по съглашението за партньорство, което подписа кабинетът на.

Програма „ Развитие на човешките запаси “ (2021-2027) е публично утвърдена от Европейската комисия и е първата стратегия в България, която получи „ зелена светлина “ от Брюксел. ПРЧР (2021-2027) е съфинансирана от Европейския обществен фонд и националния бюджет. Бюджетът на програмата е в размер на повече от 3,8 милиарда лева, с които се чака да бъдат подкрепени над 740 000 души в България.

Ето го целия текст:

Бъдещето на България зависи от това българските деца и младежи да желаят и да им бъдат обезпечени благоприятни условия да се развиват в България, а не да бъдат принудени да бягат на открито.

В изискванията на международна инфлационна и енергийна рецесия най-хубавата грижа за младите минава през обезпечаване на благоприятни условия за по-високи приходи.

Затова новината за утвърждението на първите 3,8 милиарда лв. по съглашението за партньорство с Европейска комисия, което подготвихме и подисахме по време на нашето ръководство, е доста значима. С тези средства страната ще подкрепи на 740 000 души в България.

Сред тях са хората, които имат потребност да покачат квалификацията, знанията и уменията си, в това число уязвимите групи, с цел да се впишат по-добре в пазара на труда – това е пътят към по-високите приходи и по-добрия живот.

Програмата „ Младежка претовареност “ заложихме като независим приоритет в програмата на Европейска комисия, с бюджет от над 735 милиона лв.. И това не е инцидентно. С утвърждението на програмата създадохме добра основа за младите - с благоприятни условия за образования, стажове, поддръжка при първа работа, като това би трябвало да е единствено първата стъпка.

Ако младежи виждат небосвод в България, в случай че по-лесно намират благоприятни условия за развиване, в случай че са задоволени, ще останат в страната ни и със фамилиите си.

Ще работят, ще градят, ще основават стойност в България.

Една от идеите на Политическа партия е младежите да намират смисъл да живеят и да се развиват в България!

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР