Началникът на кабинета на вътрешния министър Калин Стоянов - Васил

...
Началникът на кабинета на вътрешния министър Калин Стоянов - Васил
Коментари Харесай

Още един човек на Калин Стоянов си тръгва от МВР

Началникът на кабинета на вътрешния министър Калин Стоянов - Васил Кръстев, подаде оставка в петък, заяви самият той пред Свободна Европа. Той е взел това решение след обява в медия по-рано денем, която свързва назначението му на поста с ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.



Вътрешният министър Калин Стоянов

Кръстев отхвърли да познава Пеевски и даже да го е виждал онлайн. По думите му обаче е решил да подаде оставка, с цел да спести в допълнение напрежение върху Министерство на вътрешните работи.

Васил Кръстев беше назначен за шеф на кабинет на Стоянов единствено седмица след избора на държавното управление на Николай Денков. Тогава той беше показан като човек с опит в междинните управителни равнища в ГДБОП и ДАНС.

Вчера пък Станимир Станев е освободен от поста заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Като причина се показва навършване годините за пенсия. 

Със заповед на министъра на вътрешните работи основен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи. От септември 2023 година той беше краткотрайно подложен на длъжността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР