Набор 2014/2015 на столичната академия Арес завоюва първо място на

...
Набор 2014/2015 на столичната академия Арес завоюва първо място на
Коментари Харесай

Децата на Арес спечелиха силен турнир в Северна Македония

Набор 2014/2015 на столичната академия " Арес " завоюва първо място на шампионат в Куманово, Северна Македония. В шампионата участваха тимове от България, Сърбия и от доста северномакедонски градове - Куманово, Скопие, Щип, Велес. Той бе оранизиран и в чест на днешния празник на града. Аресите срещнаха ФК Милано в първата си среща, която изгубиха с 0:3.

Следващите две срещи от групата си аресите завоюваха против Кул (Скопие) с 5:0 и Куманово (Еуроспорт) с 2:1. Това отреди на българчетата полуфинал против тима на ФК Башкими, който беше извоюван с 1:0. Във финалната среща момчетата на Росен Танев и Мартин Тодоринов срещнаха още веднъж ФК Милано, на които съумяха да си върнат за откриващата среща в шампионата с резултат 1:0. 

Коралите демонстрираха страхотна и атрактивна игра през всичките мачове макар умората, която беше огромна заради многото на брой изиграни мачове в еднодневния шампионат. Набор 2013 на Арес също се престави доста мощно в Куманово. Те завоюваха второто място, откакто изгубиха с 0:3 във финалната среща от домакините от Еуроспорт, само че оставиха доста положителни усещания с играта си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР