Наближава сезонът на голямото готвене, голямото цапане и...голямото пране. Все

...
Наближава сезонът на голямото готвене, голямото цапане и...голямото пране. Все
Коментари Харесай

Пералнята, която ще направи празниците по-лесни

Наближава сезонът на огромното готвене, огромното цапане и...голямото пране. Все се случва по този начин, че имате тъкмо 2-3 мръсни неща, които ви трябват тъкмо в този момент, само че пък не върви да пускате цяла пералня за тях.
Е, LG има решение - пералнята Twinwash е с 2 барабана, което ви разрешава да разпределяте по-лесно прането и времето си. Основната пералня е с потенциал за пране 12кг и потенциал на сушене 8 кг, а дребната побира пране до 2кг.
Освен, че можете да пускате малко количество облекла в MINI пералнята, тя е съвършена за деликатни тъкани и материи.

TrueSteamTM
Освен практичността, която предагат двата барабана, машината е оборудвана с TrueSteamTM технология, която има антиалергенна отбрана Allergy Care, функционалност за ободряване с пара Steam Refresh и функционалност за омекотяване с пара Steam Softener.

По-тиха и по-ефективна
Twinwash е снабдена с два инверторни мотора, които посредством непосредствено задвижване усилват успеваемостта при изпиране. Тази технология употребява по-малко движещи се елементи, което понижава вибрациите, шума и разхода на сила, само че в същото време усилва живота на машината.

Забравихте ли нещо?
Колко постоянно се случва да откриете пропуснат чорап под масата, който е можело да пуснете с пералнята, която към този момент върти? Е, Twinwash има бутон „ Add Item " (Добавяне на артикул), който ви разрешава да отворите пералнята даже повреме на работата ѝ и да добавите всичко, което сте не запомнили.

Умен надзор с ThinQ
И с цел да е още по-пълно преживяването и практичността от тази пералня, също като останалите уреди на LG, Twinwash може да се ръководи през ThinQ приложението.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР