На всеки се е случвало да иска да свали няколко

...
На всеки се е случвало да иска да свали няколко
Коментари Харесай

Причини, поради които не отслабвате въпреки диетата и спорта

На всеки се е случвало да желае да смъкна няколко непотребни килограми. Започвате да вършиме диета и извършения, само че доста постоянно резултатите са минимални. Понякога има обстановки, в които не можете да отслабнете или пък съответна причина, която пречи на това. В идващите редове ще разгледаме в детайли случаите, в които отслабването може да бъде възпрепятствано.

Стрес, който отделя хормони, които задържат мазнини

Когато повишите равнището на тренировките, това може да докара до стрес. Съответно оттова се отделят хормона, най-често кортизол, който е повода за задържането на мазнини. Те се задържат най-често в региона на корема – тази част, която желаеме да стопим.

Хранене със захар или модифицирани въглехидрати

Храната има огромна роля в това да стопите мазнините. Ако консумирате въглехидрати, които са модифицирани или захар, то те се преобразуват в гликоген. Ако не изразходвате силата, то тя се трансформира в мазнини. Затова внимавайте с потреблението на тестени произведения и сладки произведения.

Недоспиването затруднява отслабването

За да си отпочинете, тялото се нуждае от 8 часа сън, не по-малко. Когато не го получи, това се отразява на хормоните и най-много на тези, които дават отговор за метаболитните процеси. Когато не сте си доспали, то вие усещате апетит за сила. Посягате елементарно към захарта и бързите въглехидрати.
 Правете тези неща заран и денят ви постоянно ще потегля с положително въодушевление Правете тези неща заран и денят ви постоянно ще потегля с положително въодушевление
Казват, че с цел да успееш, не е нужно да ставаш заран доста рано, а да ставаш в положително въодушевление. С положителното утро нормално стартира добъ...

Хранителна сензитивност

Често обичате храни, към които тялото е прекомерно сензитивно. Това може обаче да докара до възприятието за апетит и оттова за преяждане. Най-често това е положението на инсулинова устойчивост, което се характеризира с сложна обработка на захарта и апетит на клетките. То обаче може да се откри единствено с консултация с доктор, тъй че в случай че имате сходен проблем или се съмнявате за това – говорете с персоналния си доктор.

Тренировката ви е много постоянно без смяна и една съща

Човешкото тяло има способността да помни. Това значи, че когато вършиме едно и също, то запомня и му става относително по-лесно.

Така отслабването стартира да става по-лесно, тялото не гори задоволително калории и в един миг темповете са относително по-ниски.

Поради тази причина би трябвало да имате многообразие в тренировката, продължителността и като цяло в темпото. Така тялото ще има друго натоварване и изгарянето на мазнини ще бъде по-лесно.
 Най-добрите тренировки Най-добрите тренировки
Хората със затлъстяване или с наднормено тегло би трябвало да се срещнат с правилата на безвредно и дейно образование, преди да упражняват...

Прекалявате с ядките

Важно е, когато се пробвате да отслабнете, да не сте гладки. Специалистите поучават, че би трябвало да се храните по 5 пъти дневно, като сред главните хранения, е добре да консумирате ядки. Това е по този начин, само че те също съдържат мазнини и не би трябвало да се прекалява с тях.

В бадемите има към 70% мазнини и по тази причина е добре да не се ядат повече от 50 грама на ден.

Пропускате хранения

Минимум би трябвало да се храните по три пъти дневно. Ако не се харните постоянно, то тялото ще преработи подадената му храна в мазнини. Не пропускайте закуската. Не е нужно тя да бъде изобилна, можете даже да хапнете плод, само че е значимо да я има. Тя ви дава началния подтик, с който да започнете деня.

Хапвате повече млечни артикули

Прекомерната консумация на млечни артикули може да докара до закъснение на намаляване. Протеините могат да влошат равнищата на инсулина, който е виновен за отслабването. Така се получава един обаян кръг. Не е нужно да спирате млечните артикули, само че е добре да ги ограничите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР