На сватбата на Келси и Джими е било невъзможно да

...
На сватбата на Келси и Джими е било невъзможно да
Коментари Харесай

Жених докара всички на сватбата си до сълзи, кълнейки се в любов, но не към булката СНИМКИ

На сватбата на Келси и Джими е било невероятно да не се разплачеш. Покрай клетвата си за безконечна обич към своята булка женихът дал едно значимо заричане към своята доведена щерка.

Келси и Джими се срещнали още в детската градина. След това не били чували нищо за себе си с години, до момента в който не се намерили във Facebook.

Тогава, в края на 2017 година Келси поздравила Джими за Коледа, а след няколко седмици била към този момент първата среща на двамата. Още щом се видели, разбрали, че са намерили своята същинска обич.

След месец чести срещи самотната майка Селси решила да запознае приятеля си със своята дъщеричка Оливия. Момичето се тормозило от срещата си с него, само че вечеря минала допустимо най-добре. На процедура всички незабавно се почувствали като едно същинско семейство.

След няколко години благополучен фамилен живот Келси и Джими въпреки всичко решили да сключат брак. В центъра на празника били освен двамата, само че и тяхната щерка. В най-тържествения миг женихът извадил от джоба си бележник, където записал речта си и се обърнал към 9-годишната Оливия:



"От този ден нататък ти давам обещание, че всеки ден ще ти подсещам какъв брой мощно те обичам. Обещавам да те изучавам, напътвам и да те почитам до края на дните си. Сега ти вечно ще бъдеш моя щерка и това ме прави доста благополучен. Ти си втората огромна обич в живота ми. Обичам те, Оливия! "



Момиченцето мъчно сдържало страстите си след всичките тези дума. Трогната от думите на новия си татко, Оливия се разплакала... дружно и с останалите посетители.



След като Джими приключил с клетвите, той подарил на момичето медальон, на който било гравирано името Оливия и датата на сватбата с нейната майка, написа Honey Nine.

Келси счита, че жестът на Джими е значим освен за нея и щерка й, а значи доста и за всички самотни майки с деца. Тя е уверена, че тази история може да даде на някого вяра за щастливо бъдеще и любящо семейство.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР