На специална тържествена церемония, провела се днес от 19:18 часа

...
На специална тържествена церемония, провела се днес от 19:18 часа
Коментари Харесай

Ръководството на Спартак със специален подарък за децата от Академията

На специфична тържествена гала, провела се през днешния ден от 19:18 часа на стадион „ Спартак “, децата на Академията получиха цялостна спортна екипировка на Найк гратис, оповестява формалният уебсайт на клуба.

„ Подаръкът, който направихме особено за вас, младите „ соколи “ от школата е единствено дребна част от плануваните стъпки на напредък и усъвършенствания “, сподели президента и главен покровител на ФК „ Спартак “ Варна Павлин Николов. Той излезе на терен с двама от най-младите ученици на Школата с цел да покаже, че те са значима част от огромното семейство на Спартак. В своето послание към децата Николов сподели още „ Вие сте бъдещите очаквания на Академия „ Спартак “ Варна, с които се гордеем. Нашата цел е да изградим от вас футболисти, които са подготвени да заемат своето място в мъжкия тим на родния си клуб и националните гарнитури на България. Помнете, че с цел да станете положителни експерти, се изисква доста труд и доста самообладание. Трябва да имате знанията и уменията да работите в екип. Да сте виновни, дисциплинирани и ученолюбиви младежи “.

Изпълнителният шеф на клуба и легенда на българския спорт Тодор Стойков се обърна към децата на Академия Спартак с думите: „ Специално подготвихме това тържество-изненада за вас, вашите родители и близки точно на стадион „ Спартак “, тъй като от тук стартира историята, която продължаваме да пишем дружно. С този жест демонстрираме че държим на школата и това е наш приоритет. Показваме, че нашите деца заслужават най-хубавото. Ще дадем всичко в името на Спартак “.

Заедно с децата от Школата на терен застанаха и титулярите от Първи тим със старши треньор Валентин Илиев и футболистите от Втори тим със старши треньор Ивелин Петков. Така управление, щаб и футболисти затвърдиха позицията че в „ Спартак “ Варна съществува последователност сред поколенията и днешните деца на Академията са бъдещите “соколи ” с които да се гордеем.

След края на церемонията, гарнирана с доста дарове, които включваха цялостна спортна екипировка на Nike, раница и ваучери за отстъпка в магазините на Спорт Депо, най-малките футболисти на Академия „ Спартак “ бяха провокирани да изиграят другарска среща с петима от титулярите на Първи тим.

„ Хайде да поиграем! “ прозвуча от уредбата на стадиона, след което 33 дребни футболиста от набор 2016 година, разграничени на две групи изиграха другарска срещи против батковците от I тим. Така бъдещите „ соколи “ се допряха до професионалния футбол.

Трибуната под новата козирка, която бе изпълнена с десетки почитатели, родители, футболисти и посетители на събитието изригна мощно и гръмогласно, с цел да вдъхне убеденост на своите любимци.

На финала всички деца от тимовете от U 17 до U 6 се прегрупираха на терена с цел да изпишат знаковото 1918 за „ Спартак “ Варна и увековечиха събитието с емблематична фотография „ постоянно правилни “!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР