На снимката се виждат още Станислав Балабанов, Тошко Йорданов, Павела

...
На снимката се виждат още Станислав Балабанов, Тошко Йорданов, Павела
Коментари Харесай

Депутатите на ИТН изгледаха шоуто на Радостин Василев с пуканки и чипс в ръце

На фотографията се виждат още Станислав Балабанов, Тошко Йорданов, Павела Митова, Александър Вълчев, Станислав Богдански и Андрей Чорбанов.

" Народните представители, които поддържат Кирил Петков и Христо Иванов са лицемери. С КОЙ договаряте постовете в страната, с непознатите посолства ли? Вчера отхвърлиха единствения рационален закон за домашното принуждение, препоръчан от нас - " Има Такъв Народ ". И то с поддръжката на " Възраждане ". Иначе сте загрижени, за КОЙ обаче. Лицемери сте. Да, вие от Политическа партия и Демократична България. Поздрави от нас - " Има Такъв Народ ", написа под фрагмента Цветан Предов.



Радостин Василев беше народен представител от " ИТН ", само че през лятото се отдели от тях, откакто Слави Трифонов изтегли партията си от кабинета " Петков ". След това Василев се причисли към " Продължаваме промяната ", като се включи в листите им, само че от гражданската квота. В края на април пък му беше пожелан и имунитетът за това, че е заплашвал депутатката Христинка Иванова да напусне групата на Слави Трифонов и да се причисли към отцепниците.

Вчера Василев разгласява пост, в който афишира, че не е склонен с решението за общо държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. А малко по-късно водачът на Политическа партия Кирил Петков разгласи пред медиите, че има интензивно мероприятие на службите с присъединяване на депутата Радостин Василев.

Най-вероятно има служби, които пробват да провалят съставянето на държавно управление посредством " прочувствено нестабилния " народен представител Радостин Василев, заключи той. Според него Василев е употребен като " инструмент на дейното мероприятие ", с цел да извади на следващия ден пред медиите " сглобка " от 4-минутен запис, формиран от извадени от подтекста реплики, разгласи Петков.

Думите му през днешния ден бяха сбито коментирани от депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, който съобщи:  " Какво да го разясня Радостин Василев, изменник - един път, изменник - за цялостен живот ".

Самият Василев пък заяви на конференция, че напуща и " Продължаваме промяната " и пусна записите, които се оказаха не от Народното събрание и партийните офиси на ПП-ДБ, а от съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " в неделя, 21 май.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР