На разсъмване руската армия е нанесла повече от 10 ракетни

...
На разсъмване руската армия е нанесла повече от 10 ракетни
Коментари Харесай

Ракети летят на разсъмване по Николаев и Краматорск

На разсъмване съветската войска е нанесла повече от 10 ракетни удара по украинския град Николаев . Поразена е гражданска инфраструктура. Това заяви ръководителят на взаимния координационен пресцентър на отбранителните сили в южната част на Украйна началник Наталия Хуменюк, представена от УНИАН.

Атаките са били осъществени с модифицирани снаряди на зенитно-ракетната система С-300 . Тези снаряди имат по-голям взривен резултат . Отново е ударен хотел " Николаев " в центъра на града, ударени са и две образователни заведения, както и тролейбусно хранилище. Кметът на Николаев Александър Сенкевич декларира, че спасители и филантропични служащи са на мястото на случаите. Николаев е град в Южна Украйна и

Ракетен удар е нанесен и в индустриалната зона на Краматорск , Донбас. Информацията е от пост в обществените мрежи на кмета Александър Гончаренко. В някои елементи на града е прекратено електричеството . И през вчерашния ден.

Краматорск се намира в Донецка област, която дружно с Луганска област образува индустриализирания Донбас и както анализатори акцентират този район е съществена цел на Кремъл. Краматорск стана печално прочут с, която се употребява като един от главните разпределителни центрова за евакуация на цивилни.

След оповестеното завладяване на Луганска област Русия в този момент концентрира настъплението си върху Донецкия район.
 ISW: Руските райони набират доброволци за войната
ISW: Руските райони набират доброволци за войната

Русия в действителност има намерение да управлява Донбас и в случай че успее, ще се опита да реализира още по-големи успехи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР