На Разпети петък, 14 април, в 7:00 часа, в рубриката

...
На Разпети петък, 14 април, в 7:00 часа, в рубриката
Коментари Харесай

Християна Тодорова гостува в Златните На Разпети петък

На Разпети петък, 14 април, в 7:00 часа, в рубриката „ Златните ” на утринния блок „ България заран ” по Bulgaria ON AIR ще гостува бронзовата медалистка по художествена гимнастика от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016 Християна Тодорова.

За първи път влиза в залата на 4-годишна възраст, макар че в самото начало въобще не е харесвала гимнастиката. До 13 години се приготвя като самостоятелен играч. Признава, че е екипен състезател и е била доста щастлива, когато влиза в националния тим по художествена гимнастика и стартира да натрупа орден след орден. Християна споделя, че даже още веднъж да би трябвало да извърви целия този път в гимнастиката, би го направила по същия метод и не би трансформирала нищо в него.

След като завършва спортната си кариера, бронзовата медалистка по художествена гимнастика избира да стане интернационален арбитър. Получава поддръжката на Илиона Раева и самоуверено се впуска в това предизвикателство, където през днешния ден също реализира триумфи.

За най-силните й и сложни моменти в гимнастиката, за другарствата, които остават във времето, за работата й с Илиана Раева и спомените от извоювания орден в Рио де Жанейро, Християна Тодорова споделя искрено пред камерата на Bulgaria ON AIR, този петък, 14 април, тъкмо в 7:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР