На пътя между Кнежа и Бяла Слатина вчера катастрофират лек

...
На пътя между Кнежа и Бяла Слатина вчера катастрофират лек
Коментари Харесай

Водач се вряза във влекач и загина

На пътя сред Кнежа и Бяла Слатина през вчерашния ден катастрофират лек автомобил „ Пежо-407 ", ръководен от 67-годишен мъж от Козлодуй, товарен влекач „ МАН " с румънски жител зад кормилото и товарен автомобил „ Волво ", ръководен от турски жител, оповестиха от полицията във Враца.

Водачът на френската кола подхванал преждевременно изпреварване на товарния автомобил като навлиза напълно в прилежаща пътна лента и се блъска челно в автовлекача. От удара лекият автомобил се завърта и блъска странично полуремаркето на турския лидер. На място умира водачът от Козлодуй и се постанова пожарникарите да режат смачканата кола, с цел да го извадят.

Водачите на товарните коли са тествани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции с механически средства, само че пробите са негативни. На двамата водачи били издадени постановления пред центъра за незабавна здравна помощ в Бяла Слатина, където са дали кръв и урина за разбор.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районното ръководство в Бяла Слатина. Уведомен е и дежурен прокурор.

Снимката е лийстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР