На основание на Закона за достъп до обществена информация, Възраждане

...
На основание на Закона за достъп до обществена информация, Възраждане
Коментари Харесай

Възраждане пред здравното ведомство, искат отговори на въпроси за ваксините, зададени чрез ЗДОИ

На съображение на Закона за достъп до социална информация, Възраждане изпрати питане до Министерството на здравеопазването, на което не получи отговор.
Поради значимостта на отправеното питане представители на Възраждане отидоха пред Министерството на здравеопазването, с цел да зададат своите въпроси персонално, оповестиха от партията.

Ето каква е желаната информация:
 Български доктор, имунизиран против ковид в Съединени американски щати, описа за страничните резултати от имунизацията - минимални Български доктор, имунизиран против ковид в Съединени американски щати, описа за страничните резултати от имунизацията - минимални
Болки в ставите, неспособност да се съсредоточвам – за към 24 часа. Това са страничните резултати, които е изпитала доктор Катя Илиева...
1. Във връзка с имунизацията срещу Коронавирус 19 искам да ми бъде предоставена на български език информацията от листовката с цялостното наличие на имунизацията, която ще бъде употребена.
2. Документ, който ще бъде употребен като модел за осведомено единодушие за пациентите.

3. Техническата и индустриална документи във връзка с имунизацията срещу Коронавирус 19, която покрива следните точки:
 Хампарцумян: Как да вярваш на имунизацията на администрация, която счита хотел за подпорна стена? Хампарцумян: Как да вярваш на имунизацията на администрация, която счита хотел за подпорна стена?
Хората имат подозрения във имунизацията, тъй като по какъв начин да вярваш на тази администрация, която счита хотел за подпорна стена. Това съобщи банк...

b. Какъв лиценз е нужен при превоз на имунизацията?
c. Какво техническо съоръжение е належащо при превоз?
d. Кои компании ще правят превоза на територията на България до всеки един пункт за имунизация?
e. Документ с подробни инструкции за използване на механически дейности във връзка с темпериране, правене на доза, времеви шпации и други сходни дейности, преведени на български език.
 Изследване демонстрира главните разлики и страничните реакции при имунизациите на Pfizer и Moderna Изследване демонстрира главните разлики и страничните реакции при имунизациите на Pfizer и Moderna
Европейската комисия утвърди имунизацията на Moderna, която още веднъж е иРНК, кодираща същия протеинов антиген. Една от значимите разлики сред...
f. Програма за образование и подготовка на личния състав, който взе участие в процеси, свързани с имунизациите срещу Коронавирус 19 – шофоьори, товарачи, медицински сестри, лекари, механически експерти по поддръжка и обслужване на инсталация и други, които може да са част от процеса.
g. Оборудване, което се изисква при потреблението на лекарства за запазване на ултраниски температури и изсъхнал лед. Колко такива ще бъдат употребявани в България?
h. Разрешителното за потреблението на имунизацията от Европейската организация по медикаменти.
i. Национален план-график за осъществяване на имунизирането с информация за виновните лица по обитаеми места и периодите за осъществяване.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР