На основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство

...
На основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство
Коментари Харесай

Покана за публично обсъждане на проект на Общ устройствен план

На съображение член 127, алинея 1 от Закона за устройство на територията и член 21, алинея 1 от Наредба за изискванията и реда за осъществяване на екологична оценка, Община Стара Загора оповестява на всички заинтригувани органи, организации, физически и юридически лица, че провежда публично разискване на прелиминарен план на Общ организационен проект на община Стара Загора и Доклад за екологична оценка на проекта.

Срещата на публично разискване ще се организира на 22 октомври (четвъртък) от 17.00 часа в зала „ П.Р. Славейков “ на Община Стара Загора.

Докладът за Европейска общност, предварителният план за ОУПО на Община Стара Загора и приложенията към тях /вкл. Доклада по ОСВ с Натура 2000/, ще бъдат разполагаем на заинтригуваните лица, всеки вторник и четвъртък от 14:00 до 16:00 часа, в стая № 503 в постройката на Община Стара Загора,както и на интернет страницата

Становища и отзиви след осъществяване на общественото разискване ще могат да се подават на място в деловодството на община Стара Загора: всеки работен ден от 08:30 до 17:30 ч. в постройката на Община Стара Загора, бул. „ Цар Симеон Велики ” № 107 до 29 октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР