На някои жени са необходими години на активен сексуален живот,

...
На някои жени са необходими години на активен сексуален живот,
Коментари Харесай

Множествен оргазъм – от мечта до реалност с 5 стъпки


На някои дами са нужни години на деен полов живот , в търсене магията на оргазма. И едвам що срещнали се с това досега мечтано знамение, до ушите им стига легендата, че то може да се осъществя по няколко пъти по време на секс. И търсенето стартира още веднъж, този път ориентирано към множествения оргазъм . А то може да продължи с десетилетия.

Женското тяло е програмирано за реализиране на поредност от оргазми , без потребност от дълга отмора сред тях, която е наложителна при мъжете. Въпреки това постигането на многоброен оргазъм надалеч не е лека задача, а в решаването на уравнението би трябвало да вземат участие и двамата сътрудници.

За оптимално редуциране на пътя към множествения оргазъм на дамата експертите по въпросите на секса оферират няколко ограничения, с които той ще бъде извървян не на дребни стъпки, а с огромни крачки. Те са общо 5.

Не забравяйте предварителната игра – важи и за двамата сътрудници
Преди да полетим, би трябвало да се научим да вървим. Идеята на тази сентенция е в действие и в секса. За да подсигури множествения си оргазъм, дамата би трябвало да е сигурна, че ще реализира най-малко един. Като поръчител за това служи постигането на оптимална полова възбуденост , а предварителната любовна игра е най-важната въведения към нея.

Жени, почивайте си
Множественият оргазъм желае своето време. Много рядко жена съумява да реализира поредност от обособени оргазми, започващи поредно един след различен. Ако въпреки всичко попадате в тази група, споделяйте своя опит, това ще спести редица старания за разгадаване на мистерията, която вие владеете. В множеството случаи множествените оргазми идват със съответната пауза между тях, която дамата може да отдаде на своя сътрудник.

Свързани публикации.. Рецепта за пълностоен женски оргазъм 0 4 разлики сред положителния и съвършения секс 0 Сексът рядко е причина за сърдечен арест 0

Помагайте си и сами, когато е належащо
Имайки поради, че на множеството дами лишава години да разкрият тайната на пълноценния женски оргазъм, наподобява някак нереалистично те да изискват от колегата си да е напълно осведомен с потребностите им. След струпване на задоволително взаимен будоарен опит и това може би ще стане, само че до тогава постигането на многоброен оргазъм изисква сериозна поддръжка отстрана и на дамата във връзка с шерване, упътвания, желания и впрочем.

Не се тревожете прекомерно доста
Постигането на многоброен оргазъм не е спринтова дисциплинираност, а маратонска експедиция. Всяко избързване и фокусиране единствено върху задачата единствено ще удължи постигането й във времето. Забавете темпото и отворете съзнанието си за комплексното наслаждение

от секса, резултатът ще е налице.

Уверете се, че разчитате на подобаващи полови пози
Постигането на многоброен оргазъм изисква предпочитана и съвсем непрекъсната стимулация на клитора . Затова е належащо сексът да бъде насочен главно в тази тенденция, а радващото е, че изборът от полови пози в това отношение е задоволително необятен.

Веднъж реализиран, множественият оргазъм трансформира отношението на дамата към секса. За да е за положително тази смяна, достиженията в леглото би трябвало да се затвърждават и да укрепват половото партньорство. Посочените препоръки може да оказват помощ за това.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР