На изискан коктейл тази седмица, в столичния Residence Exclusive Club,

...
На изискан коктейл тази седмица, в столичния Residence Exclusive Club,
Коментари Харесай

Мощен, иновативен и динамичен – новият Touareg бе представен на ексклузивен коктейл в Residence Exclusive Club

На изтънчен коктейл тази седмица, в столичния Residence Exclusive Club, Volkswagen събра защити посетители и клиенти, с цел да показа публично третото потомство на Touareg. Подобрения има в окачването, цялостната визия и идея за пълноразмерния SUV, напълно актуализирани са HD матричните фарове начело и LED задни светлини, които са проектирани като светлинна лента.

В градината на първокласния клуб, гостите имаха достойнството да са измежду първите докоснали се физически до актуализирания модел, чийто поръчки стартираха у нас едвам преди месец. Две версии на модела застанаха под светлината на прожекторите: флагманът в гамата на Touareg plug-in хибридния Touareg R 3.0 V6 eHybrid 4MOTION, притежаващ  най-мощната система за задвижване измежду всички серийно създавани модели на Volkswagen и безспорният пазарен водач – Touareg R-Line 3.0 V6 TDI SCR 4MOTION.

Флориан Пупетер, изпълнителен шеф на вносителя Порше България приветства гостите и обърна особено внимание на устрема на Volkswagen към резистентност, без компромис в продуктивността и представянето на автомобила и премиум чувството, който блян намира израз ясно при plug-in хибридния Touareg R eHybrid. Господин Пупетер сподели още:

„ Touareg R eHybrid е флагман в гамата ни. Никой различен артикул на Volkswagen не предлага толкоз високи динамични характерности, по-добър баланс от комфорт на возене и динамичност на пътя и повече благоприятни условия за самостоятелно съоръжение. Освен впечатляващия разход от единствено 2.2 л/100 км в хибриден режим, Touareg има и величествен потенциал за изтегляне на разнообразни прикачени товари с общо възможно тегло до 3,5 тона. Вярваме, че новият Touareg ще удовлетвори всички водачи с високи динамични условия. ”

Превъзходна система за задвижване и ново потомство окачване. Новият Touareg R eHybrid се задвижва от композиция от 3,0-литров шестцилиндров мотор със система за наложително пълнене с турбокомпресор и електродвигател със сумарна систематична мощ от 340 кВт (462 к.с.) и оптимален систематичен въртящ миг от 700 Нм. Тази впечатляваща мощност разрешава времето за ускоряване от 0 до 100 км/ч да бъде сведено до 5,1 секунди, а оптималната скорост да доближи 250 км/ч. Сред новостите при новия модел е обвързваният с електрониката за ръководство на окачването датчик за натоварване на покрива, който наред с продължаващото развиване на системите за надзор на ходовата част и държанието на пътя в Touareg R eHybrid основава предпоставки за още по-голяма непоклатимост и точност както в динамични, по този начин и в насочени към комфорта режими на придвижване.

Многобройни новости в общоприетото и в допълнение съоръжение. Сред акцентите в общоприетото съоръжение на топмодела са главно обновеното и осъвременено с още по-интуитивно ръководство на функционалностите арматурно табло Innovision Cockpit с централен сензорен екран (с диагонал 38 сантиметра или 15 инча), както и новата матрична система IQ.LIGHT HD на предните светлини. Нейните повече от 38 000 интерактивни светодиодни детайла прожектират точно осветена повърхност върху лентата за придвижване и осветяват пътя пред лидера по-ярко и ясно от когато и да било преди.

Допълнителното съоръжение на новия Touareg R eHybrid включва и високотехнологичната функционалност за отдалечено паркиране Park Assist Pro, която дава опция за надзор на маневрите за влизане и овакантяване на паркомястото от разстояние посредством смарт телефон с конфигурирано приложение Volkswagen App и доста улеснява лидера при потребление на  доста тесни пространства за паркиране.

В допълнение към всичко това, новият Touareg R eHybrid се отличава със следните общоприети характерности:

Впечатляваща спортна осанка с открояващо се оформление Black Style (включително характерни R вложки на предната ризница, черни накрайници на ауспуховите тръби и ослепително черни релси на покрива) Лакирани в синьо спирачни апарати с R емблеми Осветена в алено емблема на VW на задния капак Осветление пред вратите със светлинна емблема R посредством прожектори в корпусите на външните огледала Сини акценти в осъществяването на интериора Седалки с кожени тапицерии в дизайн Vienna и декоративни шевове в Crystal Grey (по предпочитание с екологично устойчива кожа Puglia и сини шевове) 21-цолови алуминиеви джанти “Leeds ” в композиция със система за пневматично окачване Лайсни на праговете със светещи емблеми R Контактен ключ с кожена обшивка и емблема R Панорамен плъзгащ се люк на покрива 4-зонова климатична апаратура

По предпочитание на клиента топмоделът може да бъде оборудван с в допълнение предлаганите 21- и 22-цолови алуминиеви колела. Освен в обичайния към този момент главен цвят на каросерията Lapiz Blue metallic R, Touareg R eHybrid към този момент може да се поръча и в в допълнение предлаганото външно лаково покритие Silicon Grey matt с матова повърхнина.

Новият Touareg се предлага с пет задвижвания. За клиентите, които избират стандартно задвижване, пълноразмерният SUV се предлага с бензинов мотор с турбокомпресор и два турбодизелови мотора. Всички високоефективни мотори са общоприетоо съчетани с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия и непрекъснато задвижване на четирите колела 4MOTION.

Всичко в едно – оптимален комфорт при пътешестване и оптимална продуктивност. Volkswagen усъвършенства окачването на Touareg. Наред с всички нововъведения, Touareg в този момент е оборудван общоприетоо с нов датчик за натоварване на покрива, който е обвързван в мрежа с електрониката на окачването. Ако бъде засечено натоварване на покрива, това разрешава на системите за ръководство като ESC (Електронен надзор на стабилността) да реагират превантивно, с цел да се увеличи стабилността при шофиране. Обратното, в случай че няма натоварване на покрива, системата разрешава по-спортно показване. В взаимозависимост от версията, Touareg се предлага с новаторски технологии на окачването като дейна отплата при наклоняване (адаптивна ходова част) и ръководство на всички колела. Това в допълнение усъвършенства динамичността на шофиране на първокласния SUV.

Обновен интериор. Стандартното съоръжение на новия Touareg включва и Innovision Cockpit. Той се състои от Digital Cockpit и информационно-развлекателната система от висок клас Discover Pro Max. Различните функционалности на Innovision Cockpit, като навигация, която разрешава точно маршрутизиране на равнище лента и HD картографски данни с висока разграничителна дарба, са усъвършенствани в новия модел. Стандартното гласово ръководство също е усъвършенствано. USB-C връзките с потенциал на зареждане от 45 вата (преди 15 вата) разрешават доста по-бързо зареждане на електронни устройства като смарт телефони, таблети или преносими компютри.

Вследствие противоположната връзка на клиентите, за които висококачествените материали, вложени в интериора на Touareg са значими, при новия модел всеки материал е деликатно селекциониран и с най-високо качество. Например, облицовките на централната подпора към този момент са по-меки от преди, осигурявайки спомагателен комфорт.

Оборудване. Новият Touareg се предлага в базова версия, две извънредни линии – Elegance и R-Line и, несъмнено, Touareg R eHybrid, дело на дивизията Volkswagen R. Цените на новия Touareg започват от 145 740 лева с Данък добавена стойност и стигат до 176 059 лева Данък добавена стойност. Автомобилите към този момент на налични в дилърствата на в страната и всеки, който желае може да направи тестово шофиране и да поръча своя автомобил.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР