Когато принц Хари и Меган решиха да се оттеглят като

...
Когато принц Хари и Меган решиха да се оттеглят като
Коментари Харесай

Сигурността на принц Хари в Обединеното кралство е декодирана - битка в Министерството на вътрешните работи, дълбоки „страхове“ и сълзящи очи разходи

Когато принц Хари и Меган взеха решение да се отдръпват като работещи кралски особи, това стартира верижна реакция, която щеше да унищожи живота на Хари смяна вечно.

Това, което постоянно е знаел, до момента в който е живял в кралското семейство, е останало единствено като спомен, в това число равнището на сигурност, на което има право. Автоматичната сигурност на Хари, финансирана от данъкоплатците, беше отстранена публично, когато той и Меган бяха в Канада и границите по целия свят бяха затворени в опит да се управлява пандемията от Covid.

Както в неговите записки, по този начин и в документалния филм на Netflix на двойката, двойката си спомня страха, който са изпитали, когато са разбрали, че са на път да изгубят отбраната си за сигурност - макар, че съгласно тях опасността против тях е непроменена.

Оттогава Хари е замесен в продължаваща сага с Министерството на вътрешните работи по отношение на сигурността му в Обединеното кралство, предлагайки самичък да заплати за нея - нещо, което му беше отказано. Кога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР