На фона на влошаващите се икономически проблеми, за Запада става

...
На фона на влошаващите се икономически проблеми, за Запада става
Коментари Харесай

The Telegraph: Разединеният Запад няма да може да помогне на Украйна и ще загуби от Русия

На фона на влошаващите се стопански проблеми, за Запада става все по-трудно да остане обединен в опълчването на Русия и подпомагането на Украйна и това в последна сметка ще докара до нейното проваляне, написа колумнистът на The Telegraph Ричард Кемп. Думите му са представени от РИА Новости.

Авторът назова илюзия мнението, че съветската спецоперация в Украйна съществено е сплотила Запада и НАТО. Първоначално изглеждаше, че Съединени американски щати и съдружниците в действителност са се обединили против Кремъл, само че това се оказа единствено заблуда: да вземем за пример Германия продължи да купува енергийни запаси от Русия, Индия одобри неутралитет. И скоро потокът от помощи за Украйна ще пресъхне още повече и картината ще се промени коренно, отбелязва Кемп.

Той означи, че през последните два месеца нито една страна-членка на Европейски Съюз не е дала обещание на Киев нова поддръжка, а ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел назова запазването на единството в съюза " ежедневна битка ".

Сред компликациите, застрашаващи доближаването в Европа, създателят уточни загубата на болшинство от Макрон във френския парламент, идната промяна на държавното управление в Италия, както и възходящата енергийна и икономическа рецесия.

„ Със спада в промишлеността и растящата инфлация, изключително на цените на силата и храните, управлението на Европейски Съюз към този момент обмисля опцията за облекчение на глобите “, продължи Кемп.

Той уточни възходящото неодобрение на европейците от актуалната обстановка: жителите на страните от Европейски Съюз от ден на ден се чудят дали би трябвало да заплащат за другите. Подобна е обстановката и в Съединени американски щати, където има все по-малко последователи на помощта за Украйна.

Киев е сериозно подвластен от западните оръжия, а ситуацията на украинците се утежнява на фона на продължаващата съветска спецоперация. Само Обединеното кралство и страните от Източна Европа се ангажират да поддържат Украйна. „ Но продължаващата помощ от Обединеното кралство и Източна Европа, колкото и солидна да е, няма да е задоволителна “, написа Кемп.

Той е убеден, че Западът ще загуби от Русия, когато нейното единение бъде дефинитивно разрушено.

На фона на съветската специфична интервенция за отбрана на Донбас, която стартира на 24 февруари, Вашингтон и съдружниците от НАТО не престават да наливат въоръжения в Украйна. Москва неведнъж е заявявала, че доставките на западни оръжия единствено удължават спора, а превозът с тях се трансформира в законна цел.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР