На фона на световните публични премиери на изцяло новите електрическа версия

...
На фона на световните публични премиери
на изцяло новите електрическа версия
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Hyundai с нов концептуален модел

На фона на международните обществени премиери на напълно новите електрическа версия на и новото поколение , на европейския дебют на водородното и специалната тематична футболна серия GO! Special Edition на i10, i20, i30 и Tucson, през днешния ден Hyundai анонсира, че на щанда на марката на женевското изложение ще има още една изненада.

От Hyundai афишират, че по време на салона в Женева, който стартира другата седмица, ще видим за първи път напълно нова концептуална разработка на марката, с която от компанията ще демонстрират бъдещото развиване на своя дизайн и какви са нейните визии по повод на бъдещите технологии за подвижност.

За момента, от Hyundai не разясняват никакви подробности за премиерната си концептуална разработка, като коментират единствено това, че дизайнът на всички бъдещи модели на марката ще бъде развит точно на нейната тематика, съчетаваща и хармозираща основни дизайн елементи като пропорции, архитектура, стил и технология.

Крайната цел, която са си сложили от компанията е основаването на прогресивно изглеждащи коли, които определят дизайн границите сред формата и функцията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР